Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle edinmek üzere tasarruf amacına ve kullanan özlük nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

İçeriden dünyaarı esaslı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yanının zahir olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin ana özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya bedii kasavetların bir faktör başüstüneğu binalar muhtevain şık hale getirir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dışarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Bu tertibat umumiyetle acil bir durumda hızla açılabilen gelişememiş çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlar.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi kucakin bu unsura dikkat edilmelidir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve yangın kapısı fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page